Nyheter

10 måsten i sommarapoteket

3 juli, 2020

Myggbett, solsveda och små sår hör sommaren till men är du väl förberedd kan besvären lindras snabbt. Vi hjälper dig med tips så att du står rustad för sommaren!

Fira din favoritmamma!

25 maj, 2020

Snart är det mors dag, men den här våren kan det kännas svårt att veta hur man ska fira. Då kommer grundaren av den svenska varianten på Mors dag, författaren Cecilia Båth-Holmberg, 100-åriga uppvaktningsguide väl till hands. Och kom ihåg, du får fira vilken favoritmamma du vill, kanske rentav dig själv.

Samarbetet som kom till i coronakrisen

15 maj, 2020

Det är roligt att läsa om företag som hjälper varandra i dessa tider. Ännu roligare är det att läsa om det när det är en av våra butiker i Flygstaden som har hittat ett så bra samarbete med en annan aktör. Läs hur ICA Maxi och Martin & Servera hittade varandra.

Corona - Så agerar Flygstaden Handel

27 mars, 2020

Bästa kunder, Coronaviruset påverkar oss alla och gör att vardagen just nu ser lite annorlunda ut än vanligt. Vi behöver alla hjälpas åt för att minska risken för smittspridning.

Ett gott klimatmål!

19 mars, 2020

Vi är många som tänker på klimatet och är medvetna om att vi kanske behöver göra fler hållbara val i vardagen. Men det kan vara svårt att veta vad man ska börja med. En ganska enkel – och god sak vi kan göra, är att äta mer klimatsmart.