Full fart på Flygstaden under familjedagen

Den 25 maj var det stor familjehelg på Flygstaden handel. Utöver Maxi-knatet som lockade nära 900 barn att springa in pengar till Barncancerfonden så fanns det gott om aktiviteter för hela familjen. Trots det lite mulna vädret var det många som prövade lyckan vid fotbollsmålet som Dora vaktade eller cykelbanan med trixiga svängar.

Mycket populär var maskoten Dora som fanns på plats i fotbollsmålet till alla skottvilliga barns glädje. Alla som spelade fotboll med Dora fick en flaska såpbubblor, men det fanns också pyssel för dem som även ville göra annat och dessutom bjöd Dora gärna på en kram eller high five. 

Diplom delades ut till de barn som cyklade i vår trixiga trafikleksbana. Här fick man vara säker på styret för att komma runt ordentligt och samtidigt lära sig lite vanliga skyltar i trafiken.   

Hos ICA Maxi kom Peter Pan på besök med hela priatsällskapet, men även träffa räddningstjänsten som var på plats. Dessutom fick barnen börja växtsäsongen och så ett frö i kruka och ta hem.

Trots lite mulet väder hade vi en härlig dag med musik och tävlingar för glada familjer och barn som fick en fin dag på Flygstaden!

Vi ses nästa år igen!